رشته تعمیرات سخت افزار کامپیوتر

این مقاله حاوی ابهامات و دغدغه هایی است که دانشجوی رشته تعمیرات سخت افزار دارد ...

یکی از رشته های موجود در موسسه آموزش عالی آزاد خوارزمی خراسان ، رشته تعمیرات سخت افزار کامپیوتر می باشد. رشته  تعمیرات سخت افزار کامپیوتر در 4 دانشگاه در ایران که زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی هستند ، تدریس میشود .این رشته علاقه مندان زیادی دارد و آموزشگاه های زیادی در سراسر ایران خصوصا در تهران تعمیرات سخت افزار کامپیوتر را آموزش می دهند .وجود موسسات آموزش عالی مانند خوارزمی خراسان و آموزشگاههای خصوصی علاقه مندان به این رشته را در سر دوراهی قرار میدهد که برای یادگیری قطعی و کامل تعمیرات سخت افزار کامپیوتر کدامیک را انتخاب کنند.در اینجا ما مقایسه ای را انجام میدهیم . شخص علاقه مند اگر دانشگاه را انتخاب کند آموزش های مربوط به تعمیرات سخت افزار کامپیوتر را میبیند و  باید 2 سال در مقطع کاردانی تحصیل کندو در پایان مدرک کاردانی دریافت می کند.همین شخص اگر آموزشگاه خصوصی را انتخاب کند در مدت دو سه ماه تمامی آموزش های مربوط به تعمیرات سخت افزار کامپیوتر را میبیند و احتمالا در پایان هم مدرکی دریافت می کند . اما مسئله این است آیا این موسسات آموزش عالی و آموزشگاه های خصوصی تعمیرات سخت افزار کامپیوتر را به صورت کامل و عملی به دانشجو آموزش میدهند ؟ آیا دانشجو بعد از پایان تحصیلات می تواند با آموزش هایی که دیده برای خود کاری ایجاد کند ؟ آیا دانشجو اگر دانشگاه را انتخاب کند بعد از فارغ التحصیلی بگونه ای آموزش دیده که با این همه وقت و هزینه ای که صرف کرده دیگر نیازی به آموزشگاه های خصوصی نداشته باشد ؟ اتفاقا آموزشگاههای خصوصی هزینه ای کمتر در مقایسه با موسسات آموزش عالی دریافت میکنند و در مدت خیلی کوتاهتر آموزش میدهند بخاطر اینکه دروسی مثل فارسی عمومی ، تربیت بدنی  ، نقشه کشی صنعتی ، ریاضیات و ... ندارند در عین حال شخص علاقه مند در صورتی که به فکر ادامه تحصیل و مدرک معتبر هم باشد باید از طریق موسسات آموزش عالی اقدام کند که با یک تیر 2 نشان زده ، هم مدرک گرفته و هم تعمیرات سخت افزار کامپیوتر را  یاد گرفته است .
اما با این حال خیلی از علاقه مندان موسسات آموزش عالی را انتخاب میکنند و به این موسسات اعتماد می کنند و وقت و هزینه های زیادی را صرف می کنند به این امید و آرزو که  تعمیرات سخت افزار کامپیوتر را به خوبی یاد بگیرند ودر این رشته متخصص شوند .
ما دانشجویان و شما اساتید محترم و البته مسئولان موسسه می توانیم با کمک همدیگر این امید و آرزو را واقعیت بخشیم و متخصصان خوبی را در رشته های مختلف به جامعه تحویل دهیم.

اما به راستی چه زمانی چنین چیزی ممکن می شود ؟

  1. زمانی که امکانات آموزشی موسسات آموزش عالی بهتر شود ، کارگاه ها و آزمایشگاهها مجهزتر شوند و دستگاه ها و وسایل آموزشی به روز شوند .
  2. زمانی که خود دانشجو نسبت به یادگیری کامل تعمیرات ، احساس مسئولیت کند و تمامی سوالات و ابهامات خود را از استاد مطرح کند و جو کلاس را با شوخی و مسخره بازی متشنج نکند .
  3. زمانی که اساتید نسبت به این مهم عملکرد قوی تری داشته باشند و در آموزش های خود پر حوصله تر برخورد کنند و تمامی نکات و حتی ریزه کاریهای مربوط به تعمیرات را به دانشجو آموزش دهند .
نظرات 2 + ارسال نظر
علیرضا یکشنبه 1 آبان‌ماه سال 1390 ساعت 11:55 ب.ظ

من یه سوال از خدمت شما داشتم و اون این که اگر من
به اموزشگاه خصوصی رفتم و این دوره رو به پایان رسوندم
از این آموزشگاه باید طلب چه مدرکی بکنم که وقتی از کشور خارج شدم مدرک معتبری به حساب بیاد؟
لطفا یک نسخه پاسختون رو به ای میل من ارسال کنید.
خیلی ممنون از لطفتون .
پاینده و پیروز باشید.

M_REZA یکشنبه 6 آذر‌ماه سال 1390 ساعت 02:34 ب.ظ

خوب گفتی اما شرطش اینه که یکی هم بهش عمل کنه که نمی کنه
اصلا یه چیزی هست که چرا بیشتر دانشجوهای رشته تعمیرات دخترها هستند مگه اون ها حاضرند که این کار رو در اینده ادامه بدهند ؟؟؟؟؟؟
اما برای ما پسر هایی که واقعا می خوایم یاد بگیریم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟
چرا؟؟؟؟؟
رقیب هامون کمتره
دخترها هم برن کنار ماماناشون واسه ما پسرا شال گردن ببافند

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد